Yvonne Engelvaart

Voedingscoach

yvonne@praktijkengelvaart.nl

bel voor een gratis kennismakingsgesprek 06 41215182

Training I am Precious


Wij (Marnie Wijnaldum en Yvonne Engelvaart) hebben een mooie training voor jullie gemaakt. Wil jij door middel van spel en humor in gesprek met je eetprobleem of dit in ieder geval eens een kans geven, meld je dan aan bij een van ons. Heb je vragen, stel ze gerust.


Training I am Precious

Stel dat jouw eetprobleem een persoon zou zijn? Stel dat ze Anita heet. Wat zou je tegen Anita willen zeggen? Wat zou je van Anita willen weten? En hoe zou je je voelen als je nee zou durven zeggen tegen Anita? Dit klinkt misschien heel spannend, maar tijdens de bijeenkomsten sluiten wij ons aan wat voor jullie veilig aanvoelt.

In deze training gaat het om het vieren van kleine stapjes en leren met meer compassie naar jezelf te kijken. We gaan stappen maken richting het losweken, in gesprek gaan en het nee zeggen tegen jouw eetprobleem. We gaan dit doen met humor en spel. En je krijgt de kans om te experimenteren met hoe jij de dingen wil aanpakken. De training bestaat uit vijf bijeenkomsten van 2 uur.

Wij zijn Yvonne Engelvaart (voedingsdeskundige Praktijk Engelvaart) en Marnie Wijnaldum (dramatherapeut Praktijk Play the Impossible).

De bijeenkomst start om 15:15 uur en zal duren tot 17:15 uur. Graag vantevoren aanmelden. Aangezien dit een pilottraining is, geldt er een speciaal tarief van 50 euro. Daarnaast wordt er vanwege corona met kleinere groepen gewerkt dan normaal. De groep bestaat uit vier personen. Normaal gesproken kost deze training € 200,00. Je kan jezelf uiterlijk donderdag 3 juni aanmelden via het emailadres play_the_impossible@outlook.com of via een appje naar 06-19112111. De data van de training zijn 5, 19, 26 juni, 3 en 10 juli.

Als je meer wil weten over de inhoud van de training dan kan je ons bereiken op de volgende nummers: Yvonne Engelvaart 06-41215182 en Marnie Wijnaldum 06-19112111.