Reis naar Binnen


De Reis naar Binnen is een onderdeel van de Methode Matheij. Het is een ontdekkingsreis door je lichaam, waarbij je op zoek gaat naar je eigen antwoorden en oplossingen. Je gaat als een monteur naar binnen en herstelt onderweg alles wat niet optimaal functioneert. Door gebruik te maken van de wijsheid en zelfhelend vermogen van het lichaam kun je pijn en blokkades opsporen en opruimen, waardoor klachten kunnen verdwijnen (Bron Methode Matheij)

Ik heb al vaak met deze methode gewerkt, met kinderen en volwassenen. Iedere keer weer sta ik versteld van de uitkomsten. Mensen komen antwoorden tegen die opluchting geven. Ze mogen pijnpunten opruimen en zien eindelijk verklaringen voor lichamelijke klachten. Na de sessie is veel rust en ontspanning en zie ik een ander mens de deur uit gaan.

De methode is goed te gebruiken wanneer er problemen rondom voeding. Wat heeft het lichaam te vertellen, waarom wil het lichaam dit vertellen. We gaan het op een luchtige manier uitzoeken en opruimen. We nemen hier uitgebreid de tijd voor. Naderhand maak ik er een verslag van zodat je alles kan terug lezen. Misschien zie ik je na deze sessie nog een keer, misschien is het hierna ook helder voor je en kan je verder.

Hieronder een tweetal filmpjes. De eerste is van de ontwikkelaar van van de methode Matheij en de tweede is een klein filmpje over hoe zo'n reis eruit kan zien. Dit laatste filmpje is gemaakt voor kinderen. De methode is zoals gezegd voor kinderen en volwassenen.


Kosten zijn te vinden onder het kopje 'Tarieven'